Mannen bakom järnmasken

Det känns skönt att sitta och skriva inlägg efter inlägg. Det ger mig en speciell känsla i kroppen att mata på såhär, att skriva precis det jag känner för. Jag älskar denna känslan. Den känns äkta, på riktigt. Jag känner inte så mycket i vanliga fall, men den här känslan, den känner jag.

Jag vill visa världen vem jag är. Egentligen är jag inte en känslokall person. Jag är en person som bryr sig. Jag är en person som vill kämpa för andra. För dem som inte kan. För den tredje världen. För den första och andra världen med för den sakens skull. Jag vill vara en person som gjort skillnad i världen. Jag vill inte vara en slapp och känslokall person. Jag vill stå utanför det kungliga slottet och skrika att jag inte tror på monarkin. Att jag inte tror på att folk föds till det de är. Jag vill visa världen vad riktig politik är. Jag vill visa världen hur jävla korkad både vänster och höger politik är. Hur jävla korkad liberalismen är, hur jävla korkad socialismen är. Jag vill visa världen vad humanistisk politik är. Öppen politik som inte låter sig influeras av kapitalismen och dess anhängare.

Jag vill stå på Göteborgs gator och starta en humanistisk revolution. Jag vill inte sitta i ett mörkt rum och se ut som att jag inte bryr mig.

Annonser
Det här inlägget postades i Nu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s